Bezglutenowe kulki miodowe "Marlenka" 235g. X 12szt.

Kulicky_GF_10_20.jpg
  • nowość
Dostępność: dostępny na zamówienie
Wysyłka w: 4 dni
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 23,00 zł 23.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni

Opis

Tort bezglutenowy zawiera w sobie pyszną masę karmelową. Z góry posypany jest kawałkami orzechów. Ciasto u producenta jest zapakowane z ochronną atmosferą w srebrną, termozgrzewalną folię oraz dodatkowo w mocne, opisane również w j. polskim kartonowe pudełko. Dzięki recepturze oraz specjalnemu pakowaniu zachowuje świeżość przez min. 90 dni w temperaturze pokojowej. Produkcja bezglutenowego tortu MARLENKA® jest pod ścisłą kontrolą norm jakościowych, aby finalny produkt był bezpieczny dla osób nietolerujących gluten, tj. zawierał mniej niż 20 mg glutenu/kg. Waga: 800 g ± 5%.

 

Wyrób cukierniczy z nadzieniem tłuszczowym o lekkiej konsystencji (15%) - bez konserwantów oraz barwników.

Skład:

Mleko zagęszczone słodzone kakaowe (mleko, cukier, syrop glukozowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu), margaryna [olej palmowy, w pełni utwardzony olej kokosowy, woda, olej rzepakowy, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa), sól kuchenna,regulator kwasowości (kwasek cytrynowy), aromat], cukier, mieszanka jajeczna, mąka ryżowa, miód 3,2%, orzechy włoskie 2,4%, bezglutenowy błonnik owsiany,. substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), karmelizowany syrop cukrowy, psylium 0,14%, naturalny aromat (waniliowy, orzechów włoskich), aromat (etylowanilin). Produkt może zawierać ślady soji.

 

Wartość energetyczna: 1699 kJ/ 100 g, 406 kcal/100 g

Tłuszcze: 21 g
-w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 12 g
Węglowodany: 48 g
-w tym cukry: 37 g
Białka: 5,8 g

 Błonnik: 3,1 g

Sól: 0,42 g

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl