Tort miodowy morelowy "Marlenka" 800g.

Opis
Swój niepowtarzalny smak tort miodowy morelowy MARLENKA® zawdzięcza staroormiańskiej recepturze. Specjalny, mleczny krem oraz naturalny miód, sprowadzany z "serca" Beskidów, nadają wypiekom niespotykaną trwałość bez użycia konserwantów. To właśnie dzięki tej recepturze oraz przez specjalne pakowanie miodownik zachowuje swą długotrwałą świeżość do 90 dni w temp. od 2 do 24°C.
Wyrób cukierniczy z nadzieniem tłuszczowym o lekkiej konsystencji (51%) - bez konserwantów oraz barwników syntetycznych.
Sktad:
Mleko zagęszczone słodzone (mleko, cukier, syrop glukozowy), margaryna [olej palmowy, w pełni utwardzony olej kokosowy, woda, olej rzepakowy, sól kuchenna, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa), regulator kwasowości (kwasek cytrynowy), aromat, witaminy (A,D)j, mąka pszenna, cukier, mieszanka iaieczna. miód 4,6%, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), olej cytrynowy, naturalny aromat waniliowy, aromat (etylowanilin). Produkt może zawierać ślady orzechów włoskich i soi.
Wartość energetyczna: 1732 kJ/100g, 414 kcal/100g
Tłuszcze: 21 g
-w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 12 g
Węglowodany: 49 g
-w tym cukry: 36 g
Białka: 5,7 g
Sól: 0,6 g